logo-garage-bronckart

Volg ons op 

Onze familie garage biedt u alle mogelijke service.  Bezoek onze mooie showroom en kies uit de mooiste modellen van zowel Renault als Dacia.  

Garage Bronckart is niet alleen verkoop, onderhoud en herstellingen maar beschikt ook over een moderne spuitcabine voor alle herstellingen aan uw wagen, uitgevoerd door een specialist ter zake.

Garage Bronckart: onze missie

Als lokale verdeler van Renault en Dacia staan we, reeds twee generaties lang, steeds tot uw dienst en dit zowel bij aankoop van uw nieuwe wagen maar ook voor onderhoud en herstellingen. Bovendien staan onze vervangwagens steeds tot uwer beschikking.

Maar we bieden een totale service aan.  Naast het gewone onderhoud en herstellingen staan we ook in voor al uw carrosserie herstellingen.  Hiervoor beschikken we over hoog gespecialiseerd materiaal en gekwalificeerd personeel.  Alles onder 1 dak en steeds de beste service, daar staan we voor.

Verdeler van de merken

renault-passion-for-life
logo-dacia

Contacteer ons vrijblijvend

Vul onderstaand contactformulier in:

Toonzaal en garage:

Kerkstraat 37, 3891 Mielen-boven-Aalst.
Tel :  011/48.51.11 - Fax : 011/48.12.86

info@garagebronckart.be

 

BTW: BE0 886 205 955

Volg ons op  

Openingsuren 

ma - do : 8u - 12u en 13u - 18u

vr : 8u - 12u en van 13u -17u

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.